Inshock Overdose - Jack's Nightmare


01-11-2014

Inshock Overdose - Titans Angels


19 / 10 / 2013

Inshock Overdose - Adaro Hits you with the Bang Shit!


20th of October

Inshock Overdose - Frequencerz The Rich MF's


Riche Boxmeer

Inshock Overdose - Ran-D starts a fire


23-10-2010

Inshock Overdose - Frequencerz The Rich MF's

Riche Boxmeer

Inshock Overdose – The Rich MF’s


Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover : tijd voor een nieuwe editie van Inshock Overdose! Dit maal zal Frequencerz je trakteren op een avond vol entertainment en het beste van het beste op Hardstylegebied. The Rich Motherfuckers weten hoe ze hun gasten in de watten moeten leggen en dat doen ze natuurlijk niet alleen; met de hulp van Crypsis, Jack of Sound, Re-Mo, Ryfle, Slim Shore en Titan zal jouw avond een snoeiharde wending gaan nemen.

 

Om er nog een schepje boven op te doen, hebben Frequencerz een verrassing voor je! Deze “Surprise Act” is een ware meester in het bouwen van een feestje met een reputatie die er niet om liegt. Nieuwsgierig? Zorg dan dat je erbij bent!

 

Kosten noch moeite zijn gespaard om het jou aan niets te laten ontbreken; gastheer MC Rems zal zijn vocalen opnieuw ten toon spreiden terwijl VJ Vidolic zijn visuals weer rijkelijk zal laten vloeien.

 

Op 22 oktober 2011 zal Boxmeer op zijn grondvesten schudden! Nouveau Riche opent haar deuren om 22:00 uur exclusief voor jou, zodat je een kijkje kunt nemen in het leven van “The Rich & Famous.” Deze oude bioscoopzaal heeft de perfecte akoestiek om jou te laten genieten van al het hardstyle geweld.

 

De timetable ziet er als volgt uit:

22:00 – 23:00         Re-mo vs Ryfle
23:00 – 0:00            Surprise Act
0:00 – 1:00           Jack of Sound
1:00 – 2:00            Crypsis
2:00 – 3:00            Frequencerz
3:00 – 4:00            Slim Shore
4:00 – 5:00            Titan

Hosted by: MC Rems

VJ Vidolic

 

Voor slechts € 16,50 excl. fee kun jij onderdeel uitmaken van deze fantastische avond! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.inshock-overdose.nl , alle Free Record Shop filialen of bij Hifi-Point in Boxmeer.

 

Om alvast in de stemming te komen kun je de trailer bekijken:
http://www.youtube.com/watch?v=oDCojFJ9wU0

 

Het aftellen is begonnen… The Rich Motherfuckers zien je graag verschijnen aanstaande zaterdag in Nouveau Riche op Inshock Overdose – The Rich Motherfuckers!

 

Be There!